İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Paksoy’dan 12. İstanbul Ön Toplantısı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi ön tartışma organizasyonunun 9 Şubat – 11 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’daki Paksoy’da ve Bilgi Üniversitesi tesislerinde başarıyla gerçekleştirildiğini duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Yarışmaya 10 ulusal ve 4 uluslararası takım katıldı. Final turunu 470 Takımı kazandı ve Zürih Üniversitesi ikinci oldu. Yarışmaya 120’den fazla öğrenci ve 60 hakem katıldı.

Ön tartışma öncesinde ortağımız Sayın Simel Sarıalioğlu, tahkimde davaların birleştirilmesi konulu panele katıldı. Panel üyeleri Sayın Candan Yasan Tepetaş, Sayın Ece Baş Süzel, Sayın Alptuğ Tokeşer ve Sayın Alper Koç ilgi çekici tartışmalara katılarak konuya ilişkin ilham verici düşüncelerini aktardılar. Paksoy avukatları Simel Sarıalioğlu, Zekican Samli, Beril Paksoy Yaltı, Özge Mizrahi, Beritan Zorkun Arık, Osman Pepeoğlu, Pınar Noberi, İlayda Melis Pekmezci, Oğuzhan Karaömeroğlu, Naz Dülgeroğlu ve Ceren Özkorkut, organizasyonda hakemlik dahil çeşitli görevlerde bulundu.

Paksoy, geleceğin tahkim uygulayıcılarının avukatlık becerilerine ve deneyimlerine katkı sağlayacak bu etkinliğe sponsor olmaktan ve birlikte düzenlemekten mutluluk duyuyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Ece Baş Süzel ve Candan Yasan Tepetaş’a liderliklerinden ve katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Viyana’daki tüm takımlara başarılar dileriz.

Paylaş


Yasal Bilgilendirme

Bu içerik sadece bilgilendirme amaçlı olup hukuki görüş içermemektedir. İçerikteki konulara ilişkin bir sorunuz olması halinde lütfen bizi arayınız. Tüm hakları saklıdır.