Paksoy, Ayşe Demirel Atakan’ın Birleşme ve Devralma, Özel Sermaye ve Şirketler Hukuku alanlarında yeni Ortak olarak katıldığını duyurmaktan memnuniyet duyar.

15 yılı aşkın deneyimiyle Ayşe, çözümü zor işlemleri yönetme, kurumsal yönetim ve özel sermaye yatırımları konularında kuvvetli bir geçmişe sahiptir. M&A konularındaki uzmanlığı ve özel sermaye pazarına olan ilgisi, Paksoy’un Türkiye’de kaliteli hukuki hizmetler sunma taahhüdü ile uyum içerisindedir.

Ayşe, İstanbul’da saygın bir hukuk firmasından gelmektedir ve burada önemli ve büyük ölçekli yurtiçi ve uluslararası birleşme ve devralma sözleşmeleri, özel sermaye işlemleri ve geniş bir kurumsal hukuk yelpazesi hakkında danışmanlık yapmıştır. Brown Üniversitesi’nden İşletme Ekonomisi ve Uluslararası İlişkiler alanında lisans diplomasına ve Columbia Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Juris Doctor ve Paris 1 Panthéon-Sorbonne Üniversitesi’nden Master II en Droit (Uluslararası Ticaret Hukuku) çift diplomasına sahiptir.

Ayşe’nin ekibe katılması, büromuzun özel sermaye ile birleşme ve devralma konularındaki danışmanlık yeteneklerini güçlendirerek kapsamlı hukuki danışmanlık hizmetlerinin sunulmasını devam ettirecektir.

Ayşe Demirel Atakan’ın aramıza katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz.

Paylaş


Yasal Bilgilendirme

Bu içerik sadece bilgilendirme amaçlı olup hukuki görüş içermemektedir. İçerikteki konulara ilişkin bir sorunuz olması halinde lütfen bizi arayınız. Tüm hakları saklıdır.